Mercedes-Benz

Originele onderdelen

Mercedes-Benz originele onderdelen

Mercedes-Benz originele onderdelen.

Vervanging vereist door slijtage of om een andere reden: Mercedes-Benz originele onderdelen bieden een uitstekende kwaliteit, beproefde veiligheid en een hoge betrouwbaarheid. Ze werden speciaal voor uw voertuig ontwikkeld en zijn daarom de eerste keuze met betrekking tot rijeigenschappen, comfort en waardebehoud van uw voertuig. Mercedes-Benz originele onderdelen zijn ook bijzonder voordelig door hun extreme duurzaamheid en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Almost

Bijna brengt je nergens.

Mercedes-Benz originele onderdelen

Originele onderdelen
Originele motorolie

Originele motorolie

Wie weet het best welke olie perfect is voor onze auto’s? Onze wetenschappers en ingenieurs, die met hun vernieuwingskracht, knowhow en jarenlange ervaring ook onze motoren hebben gebouwd. Zij hebben het speciale smeermiddel voor uw voertuig ontwikkeld: de Mercedes-Benz originele motorolie.

Originele onderhoudsproducten

Mercedes-Benz Originele Onderhoudsproducten.

Het leven zit vol verrassingen. Een paaltje, steenslag, grote stukken bagage, guur weer of een ander voertuig kunnen vervelende sporen op uw Mercedes-Benz achterlaten: van een klein schrammetje tot grote schade bij een ongeval. Daarom is er een uitgebreid concept voor het verwijderen van de meest uiteenlopende materiaalschade.

Mercedes-Benz RepairTM 

De veiligheid en de visuele kwaliteit van uw Mercedes-Benz, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, worden hiermee tot in het detail weer hersteld. Wij bieden u een compleet aanbod: Mercedes-Benz reparaties bij ongeval, Mercedes-Benz SmallRepair voor esthetische reparaties en de diensten en producten van Mercedes-Benz onderhoud. 

Onderhoud exterieur

Uw Mercedes-Benz heeft een extra goede reden om te stralen. Met het Mercedes-Benz onderhoud van meesterlijke kwaliteit blijft zijn mooie uiterlijk met glans behouden, zodat hij ook in de toekomst alle blikken naar zich toe trekt. Tegelijkertijd wordt hij tegen onaangename invloeden van zijn omgeving beschermd, zoals extreme weersomstandigheden. 

Deze en vele andere problemen kunnen door regelmatige reiniging en onderhoud met originele onderhoudssproducten van Mercedes-Benz worden opgelost. Vaak ook nog voor ze ontstaan. Onze raad:

  • De auto regelmatig en vaak in de was zetten en oppoetsen
  • Meer aantastende afzettingen tijdig door de Mercedes-Benz werkplaats laten verwijderen
  • De lak voortdurend beschermen, bijvoorbeeld door in de was te zetten na reiniging of door de nano-afdichting van Mercedes-Benz

Lakonderhoud

Al op het eerste gezicht bepaalt hij het uiterlijk van uw auto: de lak. Mercedes-Benz onderhoud helpt u hem onberispelijk en schadevrij te houden. Want het beschermende omhulsel van de wagen wordt door klimaatomstandigheden en andere invloeden bedreigd. 

Met Mercedes-Benz onderhoudsproducten laat u de lak en de verchroomde delen steeds weer schitteren. En vooral: De visuele waarde en dus ook de doorverkoopwaarde van uw Mercedes-Benz blijven lange tijd behouden. Want u kunt vertrouwen op de preventieve conservering en optimale corrosiebescherming – in voortreffelijke Mercedes-Benz kwaliteit.

Interieurverzorging

Stoffen, kunststoffen of leder: het interieur van uw Mercedes-Benz is van de cockpit tot de achterbank van hoogwaardige materialen vervaardigd. Om u in deze omgeving steeds goed te voelen, bieden wij u een reeks originele Mercedes-Benz onderhoudsproducten aan. Maar behalve voor een verzorgd uiterlijk en uw comfort wordt er ook gezorgd voor uw veiligheid. Want de ruiten en het glas moeten ook bij hitte en kou een vrij uitzicht over de weg en de omgeving bieden.

Met de speciale producten van Mercedes-Benz onderhoud hebt u in alle omstandigheden een onbelemmerd uitzicht. U kunt erop vertrouwen dat alle producten speciaal op uw Mercedes-Benz afgestemd zijn – ongeacht of ze voor de binnen- of buitenkant, voor de zomer of de winter bestemd zijn. Door het gebruik van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen krijgen de producten een bijzonder efficiënte en duurzame werking, terwijl ze toch het materiaal sparen en milieuvriendelijk zijn.

Onderhoud voor de winter

Vorst, ijs en sneeuw behoren tot de grootste vijanden van uw Mercedes-Benz. Met het Mercedes-Benz onderhoud voor de winter kunnen ze uiterst eenvoudig worden weggeveegd. Bijvoorbeeld op de voorruit, om het uitzicht op de weg vrij te maken. Zelfs onderweg is de buitenkant van een wagen aan nog een ander gevaar blootgesteld: strooizout. De kleine kristallen werken als slijpsteentjes en bevorderen, in water opgelost, de vorming van corrosie: vooral aan de lak, aan de voorkant van de wagen en in de wielkasten.

Wij raden u daarom aan uw auto regelmatig te wassen en te verzorgen. Wij bieden u een reeks originele onderhoudsproducten aan – voor elk probleem, voor elk onderdeel, voor elk seizoen. Mercedes-Benz onderhoud van meesterlijke kwaliteit.