Mercedes-Benz

Serviceprogramma's

Mercedes-Benz serviceprogramma's: Add+ your Service.

Kies uw zekerheid. En uw voordeel.

Een Mercedes is een sterk staaltje van vooruitgang. Uw nieuwe wagen denkt vooruit op het vlak van duurzaamheid en veiligheid, en sluit ook qua design perfect aan bij de tijdsgeest. In uw wagen rijdt u met plezier van de ene nieuwe belevenis naar de andere. Uw Mercedes past zich steeds vlot aan de situatie aan.

En dat geldt ook voor uw onderhoud. Want de serviceprogramma’s van Mercedes-Benz evolueren moeiteloos mee met uw levensstijl. Zo voegt u precies zoveel servicegerichte pluspunten toe aan uw Mercedes als u nodig acht.

Gaat u voor de voordelen van een slimme onderhoudsbasis met het Compact serviceprogramma? Of verkiest u de compleetheid van het all-in Excellent pakket? Of misschien voelt u zich liever langer beschermd dankzij de Advance garantieverlenging? Maak kennis met onze mogelijkheden en Add+ gerust naar eigen wens. Want wat u ook kiest, wij onderhouden uw wagen steeds volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz, aan transparante maandprijzen.

Ontdek de toegevoegde waarde van onze Compact*, Advance en Excellent serviceprogramma’s en houd uw onderhoudskosten onder controle.

*Compact, het onderhoudspakket van Mercedes-Benz, wordt gratis aangeboden tot 4 jaar (tot 80.000 km, afhankelijk van welke limiet het eerst wordt bereikt), bij bestelling van een A-Klasse (W176), B-Klasse, CLA (Coupé of Shooting Brake) of GLA, tussen 2/05/2018 en 30/06/2018 inbegrepen. Actie is niet van toepassing op AMG-modellen. Aanbod cumuleerbaar met de lopende commerciële acties, niet cumuleerbaar met de starvoorwaarden. 
Met het Compact onderhoudspakket voegt u alle onderhoudselementen toe aan uw wagen. Dit basisprogramma dekt alle door de constructeur voorgeschreven onderhoudsbeurten van uw Mercedes-Benz. Zo zorgt u ervoor dat uw wagen vanaf zijn eerste tot en met zijn laatste dag tijdig en optimaal onderhouden wordt door de persoon die uw wagen het best kent: uw Mercedes-Benz Partner.